Levering

Handelsbetingelser:

Det behøver ikke at være svært at drive en god forretning. For DenModerne.dk begynder det med nogle simple og rimelige handelsbetingelser.

Bestilling:

Bestilling foregår ved at trykke ”Tilføj Til Kurv” under det ønskede produkt. Herefter trykkes på kurven i højre hjørne på hjemmesidens top. I kurven ses dine tilføjede produkter. For at bestille og betale trykkes på ”Gå Til Kassen”, hvorefter du ledes gennem betalingsprocessen. Herunder indtaster du dine kunde- og betalingsoplysninger. Når DenModerne.dk bekræfter din bestilling vil du kort efter modtage en ordrebekræftelse pr. mail.  Du vil desuden modtage en e-mail i forbindelse med forsinkelser. Din ordre laves vha. de indtastede oplysninger ved bestilling, derfor anbefaler vi, at du dobbelttjekker oplysningerne for eventuelle fejl.

Betaling:

DenModerne.dk modtager følgende betalingskort/kreditkort:
– VISA Dankort
– MasterCard

Der kan desuden betales via bankoverførsel og MobilePay.

Bankoverførsel:

Registreringsnummer: 2375
Kontonummer: 6887544539
MobilePay: 25365295

Du som kunde bedes tage kontakt til os ved betaling med bankoverførsel eller MobilePay.
DenModerne.dk kan kontaktes på Kontakt@DenModerne.dk.

Fragt og levering:

DenModerne.dk tilbyder gratis fragt på alle ordre! Vi lægger stor vægt på at sende din vare hurtigst muligt. Vi bestræber os på, at levere indenfor 5 hverdage. Dog kan der i travle perioder være en leveringstid på op til 14 dage. Leveringen sker til den adresse, som oplyses ved bestilling. Varerne sendes med Post Danmark. Der tages dog forbehold for, at det oplyste leveringstidspunkt i visse tilfælde ikke kan overholdes på grund af leverandørsvigt, force majeure mm. Kunden vil dog i disse tilfælde få besked hurtigst muligt. DenModerne.dk sender pakker til følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret:

Da vores produkter er speciallavede til den enkelte kunde, yder vi ikke fortrydelsesret.

Reklamationsret:

I henhold til købelovens § 83 gives der en reklamationsfrist på 24 måneder på alle varer. Dette omfatter fabrikations og/eller materialefejl der konstateres ved varens normalt beregnede anvendelse. Er der fejl/mangler ved levering fra DenModerne.dk skal vi underrettes hurtigst muligt. Det er din pligt som kunde at angive og efter krav vise, hvordan fejlen eller manglen forekommer. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ønsker du at benytte dig af reklamationsretten bedes du sende en mail til vores kundeservice på Kontakt@DenModerne.dk. Mailen skal indehold ordrenummer og beskrivelse af eventuelle fejl og mangler. Når vi har modtaget din mail besvarer vi den med returneringsoplysningerne.

E-mail:

DenModerne.dk bruger udelukkende din e-mail til at sende dig en ordrebekræftelse samt en kvittering på leveringen. Hvis du ønsker, at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du selv gå ind og tilmelde dig det. I vores nyhedsbrev forkæler vi dig med gode tilbud, sjove historier og hvad der ellers sker i virksomheden.

Forbehold:

DenModerne.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger eller force majeure, samt leveringssvigt fra vores leverandører.

Hjælp & Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til overstående eller blot har brug for hjælp, så bedes du kontakte os på e-mail. Vores e-mailadresse er Kontakt@DenModerne.dk.