Ideen bag denmoderne.dk

Ideen til Den Moderne opstår i foråret 2014. Min kone ønskede sig en fødselstavle til min søn, Jonathan. Hun vidste, at jeg var fiks på fingrene og spurgte om jeg kunne lave hende en speciallavet fødselstavle. Der blev brugt en del tid på at finde det rigtige træ og den rigtige gravering. Da jeg blev tilfreds med resultatet delte jeg det på Facebook, hvilket resultereret i nye bestillinger.

 

Den Moderne foretrækker kvalitet

Den Moderne foretrækker kvalitet! Vores produkter er lavet af nøje udvalgt træ, primært birk- eller østen finer. Vores produkter er unikke på grund af træets struktur. Produkterne er lasergraveret og pudsede af. Vores træ er FSC-godkendt, da vi ønsker at bevare naturen. At træet er FSC-godkendt vil sige, at det træ som fældes, kan nå at blive reproduceret inden næste træ fældes og dermed bevares naturen bedst muligt.

 

Den Moderne vil være din fortrukne leverandør af tavler og speciallavede graverings-produkter

Vi startede med at lave fødselstavler, hvilket senere har resulteret i, at der nu produceres tavler i mange afskygninger og designs, således at vores tavler og andre produkter kan bruges til enhver anledning. Vi tilbyder blandt andet:

 

Fødselstavler – Bryllupstavler – Citattavler – Portrættavler

Opbevarings-kasser med navn – Hjerter med egen tekst

Hjerter med eget portræt – Skilte med egen tekst